Sizechart - Nusa Dua

Nusa Dua bikini bottom

This style is highly adjustable.

Waist (cm) 

Front length (cm)

Back length (cm)

XS

64 - 68

21.5

22.5

S

68 - 72

22.5

23.5

M

72 - 76

23.5

24.5

L

76 - 80

24.5

25.5

XL

80 - 84

25.5

26.5

Forsendelse

Hvilke lande sender I til?

Vi sender til hele verden.

Hvor lang tid tager det for en forsendelse at nå frem?

Vi sender altid indenfor 1-3 hverdage. Leveringstiden kan variere alt efter, hvor du er bosat.

Hvordan opretter jeg en returnering?

Danske kunder kan efterspørge en returneringsformular Her

Internationale kunder skal sende returneringer med posten til: Frederiksberggade 15, 2nd floor
DK-1459 Copenhagen, Denmark

Hvad er kravene for at kunne returnere en vare?

Varen du returnerer skal være ubrugt, uvasket, og originale prismærker og hygiejneklistermærker skal stadig sidde fast på produktet – kort sagt ønsker vi at modtage produktet i samme stand, som du selv modtog det i. Modtager vi ikke produktet i samme stand, kan vi desværre ikke tage varen retur.

Læs mere om vores returneringer here

Kan jeg bytte min vare til en anden størrelse?

Vi hjælper dig gerne med at bytte dit køb til en anden størrelse eller et andet produkt. Skrivtil os på hi@copenhagencartel.com, og så hjælper vi dig med processen.


Læs mere om vores returneringer here

Kan jeg få pengene tilbage?

Vi giver dig gerne alle pengene tilbage (undtagen forsendelsesomkostninger), hvis du returnerer din vare indenfor 14 dage efter du har modtaget den, og hvis kravene for returneringer er opfyldt. Læs mere her

Når en refundering er godkendt, fører vi pengene tilbage til dit kort eller anden betalingsmetode, du har benyttet, indenfor nogle hverdage. Kontakt os på hi@copenhagencartel.dk og så hjælper vi dig med processen.

Betaler jeg selv for mine omkostninger ved returnering?

Du skal selv betale for omkostninger i forbindelse med at sende varer retur. Vi refunderer ikke forsendelsesomkostninger. Varen du returnerer er dit ansvar, indtil vi modtager den. Når du sender din returvare anbefaler vi derfor, at du sender pakken med Track & Trace, så du kan spore dens rejse. Det sikrer, at du hele tiden ved, hvor din pakke er, og fungerer samtidig som et bevis på, at du har sendt pakken.

Kan jeg få pengene tilbage eller bytte til udsalgsvarer?

Desværre giver vi ikke penge tilbage eller bytter til udsalgsvarer.

Jeg har ikke modtaget mine penge for returneringen?

Hvis du ikke har modtaget dine returpenge, skal vi først bede dig tjekke din banksaldo og derefter kontakte din korudbyder. Vær opmærksom på, at det kan gå lidt tid før din returnering bliver sat ind på kontoen, da der kan være noget ventetid på overførsler. Hvis du har gjort alle de førnævnte ting, og stadig ikke har modtaget refunderingen på din konto, skal vi bede dig kontakte os på hi@copenhagencartel.com.

Jeg har modtaget et forkert produkt eller et produkt med fejl?

Vi kan alle begå fejl. Mener du, at du har modtaget en forkert vare eller en vare med fejl, beder vi dig sende os en mail på hi@copenhagencartel.dk, inden du returnerer dit produkt.

Hvad sker der når Copenhagen Cartel modtager min byttevare?

Når vi har modtaget din returvare(r), tjekker vi, at alt er som det skal være. Derefter sender vi dig en email, hvor vi fortæller om din vare er godkendt til returnering eller ej. Er den godkendt, vil vi refundere beløbet (dog ikke forsendelsesomkostninger) til dit kreditkort eller anden original betalingsmetode, inden for få hverdage.